2018/06/23 Улаанбаатар 18º
2017 оны 09 сарын 24

Манайхны үзэх дуртай "Зөнбилгийн тулаан” 18 дахь удаагаа олны хүртээл боллоо. 9 сарын 23-нд 18 дахь улирлын анхны нэвтрүүлэг #ТНТ телевизээр цацагдаж эхлэв. 

Сонирхуулахад, "Зөнбилгийн тулаан"-ы ирээдүйн талаар Зиррадин Рзаев зөгнөн хэлжээ. "Бөөн дуулиан шуугиан дэгдэж үүнээс болоод хэсэг хугацааны дараа энэ тэмцээнийг хаана" гэж тэр зөгнөлөө. Алдартай зөнбилэгчийн зөгнөл биелэх эсэхийг удахгүй цаг хугацаа харуулах биз.

Оросын зөнбилэгчдийн тэмцээний шинэ улиралд 12 гоц чадвартай хүн хоорондоо өрсөлдөх байсан ч дээр нь Португалийн шулам нэмэгдэж 13 болжээ. Тэдний нэрсийг доор хавсаргав. 

1. Марина Зуева
2. Никита Турчин
3. Жан ба Дана Аликбековы
4. Олеся Молчанова
5. Соня Егорова
6. Константин Гетсатис
7. Александр Кемжинов
8. Ирина Маклакова
9. Ирина Волкова
10. Рустам Зардинов
11. Иван Шабанов
12. Максим Никитин

Сэтгэгдэлүүд
  • ALBAKER IP: 93.65.89.201 2017 оны 10 сарын 03

    Добар ден мојот народ на Мурон Монголија ТЕСТИРАЊЕ НА КАКО ГО ДОБИ ПОДАТОК ЗА КУПУВАЊЕ НА ДОМА ОД РЕАЛЕН И ДРЖАВЕН ЗАДОЛЖИТЕЛЕН КОМПАНИИ ПОВИКУВАНА ЗА КРЕДИТНА КОМПАНИЈА на Албакер. Јас сум многу среќен денес и БОГ БОЈА ЈОС ЛУИС ЗАДОВОЛНА КОМПАНИЈА. , Моето име е Абдулах Јас сум од градот Ölgii сум во потрага по вистинска кредитна компанија во изминатите 5 месеци, да купам куќа сè што го добив беше куп измами кои ме натераа да им верувам и на крај од денот, ги зеде моите пари без да дадат ништо за возврат, сите мојата надеж беше изгубена, се збунети и фрустрирани, никогаш не сакав да имам врска со кредитни компании на интернет, па отидов да позајмувам пари од пријател, ѝ реков се што се случило и таа ми рече дека може да ми помогне таа знае заем компанија која може да ми помогне со било која сума на заем потребни од мене со многу ниска каматна стапка од 2%, што таа само доби заем од нив, таа ме упати за тоа како да аплицирам за заемот, го направив како што ми рече, се пријавив со нив на е-пошта: (albakerloanfirm@gmail.com) никогаш не верував, но се обидов и на мојот најголемо изненадување добив заем во рок од 24 часа, не можев да поверувам, повторно сум среќен и богат и му се заблагодарувам на Бога дека тој заем компаниите како ова сè уште постојат врз овие измами насекаде, Ве молиме да ги советувам сите таму кои имаат потреба од заем да одат за (albakerloanfirm@gmail.com) тие никогаш нема да те изненадат, и твојот живот ќе се смени како што ми го направив.Слесно контактирајте (albakerloanfirm@gmail.com) денес и земи го заемот од нив, Бог го благословува кредитното друштво Албакер за нивната вистинска понуда за заем.  Бидете сигурни дека ќе ја контактирате кредитната фирма Албакер за вашиот заем, бидејќи добив мојот кредит успешно од оваа компанија без стрес.
Сэтгэгдэл