Халууны улиралд хоол, хүнсийг зөв хадгалж хэрэглэе

0

Халууны улиралд хоол, хүнсийг зөв хадгалж хэрэглэхийг НЭМҮТ-өөс зөвлөлөө.  Үүнд:

  • Хоол хүнсийг угаалга цэвэрлэгээ, ариутгалын бодисоос тусад хадгална
  • Шууд идэх хүнсийг түүхий хүнснээс тусад нь хадгална
  • Хүнсний зүйл хадгалах тавиурыг шалнаас 30см-ээс дээш байрлуулна
  • Хоол бэлтгэж байхад цэвэрлэгээ бүү хийгээрэй
  • Хүнстэй харьцах гадаргууг цэвэр байлгана
  • Сав суулгыг цэвэр байлгаарай.

About Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *